KattavaT palkkahallinNON PALVELUT koko SUOMEEN

Kustannustehokas ja luotettava ratkaisu yrityksellesi

Digituloksen palkkahallintopalvelut tarjoavat kattavan palvelukokonaisuuden yrityksellesi. Varmistamme, että kaikki palkkalaskelmasi maksetaan ajallaan ja täsmällisesti, ja tarjoamme myös neuvontaa työntekijäsuhteisiin liittyvissä asioissa. Hoidamme mm. lomapalkkalaskelmat ja tarjoamme matkalaskujen hallinnan. Huolehdimme myös siitä, että olet ajan tasalla kaikista tarvittavista ilmoituksista viranomaisille. Kansamme asioit ketterästi kaikissa tilanteissa.

Saat joustavat palkkahallintopalvelumme koko Suomeen.

Mielessä taloushallinnon ulkoistaminen?

Tarjoamme asiakkaillemme täyden taloushallinnon ulkoistamisen. Siirtämällä palkkahallinnon meille voit varmistaa, että kaikki velvollisuudet täyttyvät ja että täytät työnantajavelvoitteet. Tämä sisältää sairausvakuutusmaksut verottajalle, työeläkemaksut eläkevakuutusyhtiölle, tapaturmavakuutusmaksut vakuutusyhtiölle, työttömyysvakuutusmaksut työttömyysvakuutusrahastolle ja ryhmähenkivakuutusmaksut vakuutusyhtiölle.

Hanki tarvitsemasi palkanlaskennan tuki – ulkoista Digitulokselle ja nauti sujuvuudesta!

Avullamme minimoit palkkahallintoon liittyvät kustannukset

Palkkahallinto

Kattavasti kaikki palkkahallinnonpalvelut

Kattavat palkanlaskennan hallinnointipalvelut, mukaan lukien palkanlaskenta, työsuhdeneuvonta, lomapalkkalaskenta ja matkalaskujen hallinta.

Työnantajavelvoite

Täytä työnantajavelvoitteesi

Mielenrauha siitä, että työnantajavelvoitteet hoidetaan oikein ja ajallaan.

Hinnoittelu

Järkevä hinnoittelu

Kustannustehokas ratkaisu palkkapalveluiden hoitamiseen koko Suomessa yhdellä luotettavalla kumppanilla.

Ota yhteyttä – palvelemme mielellämme!

Digituloksen palkanlaskentapalvelut tarjoavat ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua koko Suomeen. Varmistamme, että kaikki palkanlaskennan kulut on hoidettu ja että täytät kaikki työnantajavelvoitteet. Tarjoamme kokonaisvaltaista palkanlaskennan ja taloushallinnon ulkoistusta, joka on räätälöity yrityksesi tarpeisiisi. Avullamme varmistat, että palkanlaskentasi hoidetaan ammattitaitoisesti ja tarkasti.

Yhteystiedot

Kokemuksia palkkahallinnon palveluistamme:

Digitulos varmistaa, että täytämme kaikki työnantajavelvoitteemme. He hoitavat kaiken erittäin suoraviivaisesti ja luotettavasti. Myös hinnoittelu yllätti positiivisesti. Suosittelemme heidän palveluitaan lämpimästi!