Valitse Tilitoimisto, jonka kanssa asiat sujuvat!

Palvelemme asiantuntevasti kaikissa yrityksesi elinkaaren vaihessa

Tilitoimisto Digitulos on kokeneiden talousasiantuntijoiden tiimi, joka tarjoaa kattavia ja räätälöityjä kirjanpitopalveluja asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Tarjoamme henkilökohtaisen kirjanpitäjän, oma-aloitteisia veroilmoituksia, kuukausittaista kirjanpitoa ja raportointia, tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia.

Kirjanpitopalvelumme käyttävät uusimpia työkaluja, jotka tarjoavat asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut heidän liiketoimintaansa varten. Asiakkainamme ovat niin pieniä kuin keskisuuria yrityksiä, joita palvelemme vankalla kokemuksella.

 

Tiimimme

Meiltä löydät kokeneet taloushallinnon asiantuntijat ja yritysneuvojat. Taloushallintoalan asiantuntijatutkinnot suorittaneet ammattilaiset vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Anne Vaskonen

Vanhempi taloushallinnon asiantuntija

anne@digitulos.fi

Jasmin Pham

KLT- ja PHT-asiantuntija, Yritysneuvoja
045 783 444 53
jasmin@digitulos.fi

Katarina Tuhkunen

Taloushallinnon asiantuntija
045 783 641 83
katarina@digitulos.fi

Palvelemme myös englanniksi ja vietnamiksi!

Asioimme sujuvasti niin suomeksi, englanniksi kuin vietnamiksi. Meillä asiat sujuvat eikä kielimuurikaan ole ongelma. Suositpa sitten soittelua tai sähköposteja, palvelemme joustavasti kanavasta riippumatta. 

Ota yhteyttä

Paremman päätöksenteon puolella

Tarjoamalla jatkuvaa raportointia ja analyysia yrityksesi taloustiedoista, voit tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä. Raportointimme auttaa priorisoimaan resursseja ja seuraamaan yrityksesi kehitystä lähemmin. Pyrimme ymmärtämään liiketoimintaasi kokonaisvaltaisesti ja löytämään sen haasteet.

Ota yhteyttä – palvelemme mielellämme niin aloittavia yrittäjiä kuin kokeneita konkareita!

Tilitoimisto Digitulos tarjoaa sähköisiä talous- ja palkkahallintopalveluita koko Suomen alueella. Monipuolinen kokemuksemme mitä erilaisimmista toimialoista ja kokoisista yrityksistä auttaa meitä tuottaamaan parasta mahdollista palvelua yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme toimintatavoistamme ja hinnoittelustamme lisää!

Yhteystiedot