Yritysneuvontaa ja tukea koko Suomeen

Autamme niin uusia kuin kokeneita yrittäjiä!

Digituloksen avulla saat ammattimaista tukea, jota tarvitset liiketoimintasi suunnitteluun ja budjetointiin. Tarjoamme räätälöityä neuvontaa liiketoiminnan suunnittelun kaikilla osa-alueilla realististen tavoitteiden asettamisesta toteuttamiskelpoisen budjetin luomiseen. Asiantuntijamme laatii kanssasi suunnitelman, joka sopii yksilöllisiin tarpeisiisi ja auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet. Kestävälle ja vakaalle perustalle on hyvä perustaa yritys.

Tarjoamme yhden, kattavan palvelun kaikkiin yrityksen perustamiseen liittyviin haasteisiin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse etsiä erillisiä palveluntarjoajia eri osa-alueille, vaan saat kaiken tarvitsemasi tuen yhdestä paikasta.

Saat meiltä yritysneuvontaa koko Suomen alueelle.

Oletko aloittava yrittäjä? Autamme mm. seuraavasti:

  • Liiketoiminnan suunnittelu ja budjetointi
  • PRH-lomakkeet ja -ilmoitukset
  • Rahoitushakemukset
  • Starttirahahakemukset
  • Palkkahallinnon järjestelyt
  • Ideoita markkinoinnin alkumetreille
Katso myös palkkahallintopalvelut!

Neuvomme PRH:n lomakkeissa ja ilmoituksissa

Digitulos tarjoaa kattavaa neuvontaa ja tukea Suomessa patentti- ja rekisterihallintovirastoon (PRH) hakeville. Asiantuntijatiimimme opastaa sinua prosessin läpi ja auttaa sinua ymmärtämään paperityöt, määräykset ja vaatimukset, jotka koskevat yrityksesi rekisteröintiä PRH:ssa. Varmistamme, että hakemuksesi valmistuu oikein ja ajallaan.

Rahoitus ja starttiraha – tuttua juttua meille!

Rahoituksen ja starttirahan löytäminen voi olla vaikeaa erityisesti uusille yrittäjille. Digituloksen avulla voit kuitenkin saada tarvitsemaasi tukea, jotta voit hankkia yrityksesi käynnistämiseen tarvittavat varat. Meiltä saat neuvoja rahoituksen ja starttirahan hakemiseen ja varmistamme, että sinulla on parhaat mahdollisuudet menestyä.

Neuvoja ja vinkkejä – ota kaikki hyöty meistä irti!

Yritysneuvonta

Kattavasti yritysneuvontaa

Tarjoamme monipuolisen ja kattavan yritysneuvonnan palvelun, joka sisältää liiketoiminnan suunnittelun, budjetoinnin, PRH-ilmoitukset ja rahoitushakemusten avustamisen. Kaikki kätevästi samasta paikkaa!

Sähköinen palvelu

Helppoa sähköistä palvelua

Hyödynnämme palveluissamme helppokäyttöisiä sähköisiä järjestelmiä. Saat kaiken tarvitsemasi avun uuden yrityksen perustamiseen helposti ja vaivattomasti, riippumatta siitä missä päin Suomea olet.

Hakemus

Rahoituksen ja starttirahan asiantuntemus

Tunnemme rahoitusmarkkinat ja starttirahan saamiseen liittyvät kriteerit. Autamme sinua laatimaan asianmukaisen hakemuksen, joka parantaa mahdollisuuksiasi saada rahoitusta yrityksellesi.

Ota yhteyttä – palvelemme mielellämme niin aloittavia yrittäjiä kuin kokeneita konkareita!

Digituloksen laaja asiantuntemus aloittavien yritysten neuvonnassa ja rahoituksen hankkimisessa voi auttaa sinua välttämään yleiset sudenkuopat ja tekemään oikeat strategiset valinnat, mikä puolestaan parantaa yrityksesi menestymismahdollisuuksia. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä – kartoitamme yhdessä tilanteen ja katsomme seuraavat stepit hyvän perustan luomiseen.

Yhteystiedot

Kokemuksia yritysneuvonnan palveluistamme:

Digitulos on auttanut minua paljon uuden yritykseni kanssa. En ollut aivan varma, mistä aloittaa, mutta he auttoivat minua kaikessa tarvitsemassani, aina rahoituksen ja starttirahan hakemisesta lähtien. He antoivat jopa vinkkejä markkinointiin. Osaavat asiansa, ja he auttavat aina mielellään. Suosittelen heitä kaikille uusille yrittäjille!